Pişirme Esnasında Sebzelerin Besin Kaybı Nasıl Önlenir ? püf noktaları

Pişirme Esnasında Sebzelerin Besin Kaybı Nasıl Önlenir ?
Pişirme Esnasında Sebzelerin Besin Kaybı Nasıl Önlenir ? yazısı Mutfak İpuçları kategorisinde Sebze , sebze nasıl pişirilir , sebze pişirme yöntemi etiketleri ile yayınlanmıştır.
Sebzelerin kökleri kestikten sonra hemen yıkamalı ve ardından doğramalısınız. Yıkanıp doğranmış sebzeleri bekletmeden kullanmanız gerekir…
daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: