Krepler Daha Yumuşak Nasıl Yapılır ? İpucu

Krepler Daha Yumuşak Nasıl Yapılır ?
Krepler Daha Yumuşak Nasıl Yapılır ? yazısı 24/04/2014 17:56’de yayınlanmıştır.
Yapacağınız kreplerin daha yumuşak ve lezzetli olmasını isterseniz krep hamurunu yaparken yumurtanın beyazı ile sarısını birbirinden ayırın. Yumurtayı ayırmak için bir huni kullanabilirsiniz….
Krepler Daha Yumuşak Nasıl Yapılır ? yazısı hakkında detaylı bilgiye Krepler Daha Yumuşak Nasıl Yapılır ? adresinden ulaşabilirsiniz.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: